Мальовничі місця 

Гірськолижні курорти в Італії

Одна з найкращих гірськолижних країн світу
Гірськолижні курорти Італії – чудове місце для відпочинку. Завдяки унікальному сприятливому клімату, неповторній красі гірських пейзажів, розвиненій курортній інфраструктурі та незабутній дружній атмосфері, італійські Альпи цілий рік приваблюють безліч туристів з усього світу.

Італія заслужено щорічно входить до п’ятірки найкращих гірськолижних країн світу. Гірськолижні курорти країни розташовані у південній частині Альп і відповідно закриті від холодних північних мас, що йдуть із океану. Погода на італійських курортах у зимовий сезон краща, порівняно з іншими альпійськими країнами Європи.

Лижні курорти в Італії досить молоді в порівнянні з курортами Франції, Швейцарії та Австрії, проте вже здобули величезну популярність серед багатьох іноземців. Характерною рисою італійських курортів є об’єднання кількох центрів катання в одну велику гірськолижну зону за допомогою єдиної системи сучасних витягів та фунікулерів, величезну різноманітність трас. В італійських Альпах зосереджено багато як всесвітньо відомих гірськолижних центрів, так і безліч невеликих курортів.

Шість основних гірськолижних регіонів Італії:
Dolomites
Dolomiti di Brenta
Alta Valtellina
Valle d’Aosta
Valle di Susa
Trento
Туристів приваблює високий рівень сервісу, високорозвинена інфраструктура гірськолижних курортів та технічна оснащеність зон катання, що відповідає світовим стандартам.

До послуг відпочиваючих представлені різноманітні можливості відпочинку після катання: чудова кухня в ресторанах та кафе, дискотеки та нічні клуби, шопінг, SPA & Wellness, спортивні комплекси, фестивалі та концерти.

Найбільш популярними гірськолижними курортами вважаються:
Валь-ді-Фасса
Валь-ді-Фьємме
Валь Гардена
Кортина д’Ампеццо
Кронплатц
Сестрієре
Альта Бадіа
Саппада
Чиветта
Мадонна-ді-Кампільо
Курмайор
Борміо
Лівіньо
Арабба
Мармолада
Сан-Мартіно-ді-Кастроцца
Валле Ізарко
Тре Валі
Червінія
Терлаго та інші.
Переваги відпочинку в Італійських Альпах:
унікальний сприятливий клімат
неповторної краси гірські пейзажі
розвинена курортна інфраструктура
незабутня доброзичлива атмосфера

Related posts