Сімейні тури 

Пуерто Банус (Puerto Banus)

Пуерто Банус (Puerto Banus) – курортне містечко-порт в Нуева Андалусія (Nueva Andalucia) іспанської провінції Малага (Malaga), що розкинулося на узбережжі Коста-дель-Соль поблизу знаменитої «Золотої милі», де розташовані шикарні дорогі вил .

Це місце справжньої розкоші – як магніт приваблює найбагатших і найзнатніших людей з усього світу. Тут легко зустріти знаменитостей – голлівудських артистів, арабських принців та арабських шейхів, власників великого бізнесу та власників відомих торгових марок. “Іспанський Сан-Тропе” – як називають Пуерто Банус, не потребує реклами, – це один з кращих курорт Європи і завжди бажана мета для покупки нерухомості.

Абсолютна більшість пропозицій житла міста, в тому числі наявні апартаменти, вілли, резиденції, належать до еліт-класу.

Окрім іншого, Пуерто Банус дуже популярний і серед туристів, потік яких щороку зростає у геометричній прогресії. З таким туристичним напливом закономірно, що в маленькому містечку сконцентровано безліч гламурних бутиків відомих дизайнерів, безліч фешенебельних ресторанів та барів.

Нерухомість у Пуерто Банус та його передмісті завжди має високий попит і приносить стабільний дохід її власникам.

Як дістатися
Пуерто Банус знаходиться за 58 кілометрів від міжнародного аеропорту Малаги. Дістатися від “повітряних воріт” до самого містечка можна рейсовими автобусними маршрутами, поїздом, таксі, або ж узявши автомобіль на прокат.

Клімат
Для Пуерто Банус характерні неповторної краси пейзажі та понад 10 кілометрів розкішних, ідеально облаштованих пляжів. Клімат тут типово середземноморський, украй м’який, сонце світить 320 днів на рік, а температура повітря навіть взимку не опускається нижче +18ºC. Це одне із найтепліших містечок у всій Іспанії. Море не дозволить спекти влітку, а взимку не вдасться замерзнути.

Визначні місця Пуерто Банус
Основна визначна пам’ятка міста, безперечно, величезний причал для яхт на 900 місць швартування, який заповнений всі 12 місяців. Варто зауважити, що більшість яхт вкрай рідко виходять у відкрите море – всього кілька разів на рік, і є для власників більше символом статусу, ніж засобом пересування чи місцем відпочинку.

Концентрація найдорожчих статусних автомобілів у Пуерто Банус просто зашкалює: такої множини Роллс Ройсов, Бентлі, Ламборджіні та Феррарі Ви не зустрінете навіть на найпрестижнішому автосалоні. Зафіксувати себе на фото поряд з такими престижними автомобілями – популярна розвага серед туристів, які нерідко навідуються в Пуерто Банус особисто побачити всю цю блискучу пишність.

Любителі ж кінематографу отримають насолоду від відвідування та перегляду найбільш касових кінострічок у Complejo Gran Marbella Cines 3D – величезному мультиплексі із семи кінотеатрів.

Життя гламурного та розкішного Пуерто Банус відоме, звичайно ж, і своїм шопінгом. Тут розташовані всі бутіки світу “високої моди” світових брендів: Loewe, Emporio Armani, Dior, Gucci, Versace, Bulgari, Dolce & Gabbana. За дуже короткий час тут легко залишити пару десятків тисяч євро і без попереднього замовлення купити Lamborgini, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bentley або Rolls-Royce.

Щосуботи на площі Plaza de Toros de Puerto Banus розкидається «блошиний ринок», – чудова альтернатива шику та фешенебельності портового району міста.

Пуерто Банус характеризується широким розмаїттям містечок для трапези: від різних піцерій, кафе, барів, закладів сучасної гастрономії до колоритних ресторанів неповторної іспанської кухні. До самої ночі корінні жителі і туристи не поспішаючи вечеряють, милуючись шикарними пейзажами білосніжних яхт, що плавно гойдаються на хвилях під живу музику. Нічні клуби для людей різного достатку відкриваються лише о другій годині після опівночі. Поблизу порту розміщуються дискотеки середньої категорії, куди двері відчинені для будь-якої, добре одягненої людини. Для фешенебельних закладів “must have” – ​​суворий дрескод.

Після закінчення галасливої ​​безсонної ночі в клубі любителі морського відпочинку потихеньку підтягуються в порт, вирушаючи погрітися на сонці далеко від берега. Ті ж, кому до душі більше відпочинок на суші, оцінять гру в гольф. Поблизу Пуерто Банус розміщується найбільша в Європі кількість гольф-клубів у розрахунку на квадратний метр. Найдорожчий – La Quinta Golf & Country Club – навідувався на гру в гольф навіть принц Чарльз. Заворожливою красою поле на 27 лунок на тлі шикарного гірського ландшафту створює приголомшливу атмосферу, а яскрава ілюмінація з 27 ліхтарів дає можливість насолоджуватися грою до ночі.

Related posts