Незвичайні місця 

Нью-Йорк, місто мрії

Немає найкращого часу для відвідування Нью-Йорка. Деякі послуги та речі дешевші в зимовий час, у той час як інші економічно вигідні влітку.

Перш ніж вибрати час для відвідування, ухваліть рішення про свою головну мету і виходьте з цього. Готелі в Нью-Йорку мають тенденцію бути заброньованими повністю дуже швидко, незалежно від сезону, тому для економії краще отримати номер якомога раніше. Це особливо актуально влітку, а також під час зимових канікул, коли діти не відвідують школу, і місто може переповнитись як місцевими жителями, так і туристами. Відвідайте Нью-Йорк влітку, якщо ви хочете безкоштовних розваг на відкритому повітрі або найкращі знижки на відвідування театрів та музеїв. Протягом літа Центр Лінкольна пропонує благодійні концерти та музичні вистави безкоштовно, а Central Park організовує «Шекспіра у парку» для шанувальників театру. У більшості бродвейських шоу є багато вільних місць у літню пору, оскільки місцеві жителі або залишають місто, або проводять більше часу на вулиці. Ви можете знайти квитки на знижку в останню хвилину в кабінах з продажу квитків по всьому місту, включаючи його частину біля Таймс-сквер.

Приїжджайте або прилітайте до Нью-Йорка у серпні, якщо ви сподіваєтеся отримати найкращі пропозиції для вишуканих гурманів. Серпень пропонує Тиждень Ресторанів – точні дати варіюються від року до року. Ресторани, що беруть участь, пропонують обід і вечерю за фіксованою ціною. На дату публікації ціна становила 24.07$ за обід та 35$ за вечерю з трьох страв. Le Cirque, Capital Grille та Cafe Boulud – приклади популярних ресторанів у списку 2012 року. Вечеря у цих ресторанах зазвичай коштує понад 50 доларів.

Related posts